Ingredients:
- 4 alberginies
- 4 tomàquets
- 1 ceba
- 2 dents d'all
- 500g de soja texturitzada
- formatge
- oli d'oliva
- sal
Elaboració:
Primer de tot obrim les alberginies per la meitat, les punxem (per tal de que es fagin bé per dins) i les posem al forn, a 180°. A la vegada, fem un sofregit amb la ceba, l'all i el tomàquet ratllat. Deixem la soja texturitzada en aigua i un cop ja tenim el sofregit, l'afegim amb la soja. Quan les alberginies ja estiguin ben fetes, les retirem del forn i les buidem per tal de afegir-hi la soja texturitzada amb el sofregit (afegint també el que anteriorment em buidat de les alberginies).
Per acabar, les cobrim amb formatge i les posem al forn a gratinar.
Ingredients:
- 4 alberginies
- 4 tomàquets
- 1 ceba
- 2 dents d'all
- 500g de soja texturitzada
- formatge
- oli d'oliva
- sal
Elaboració:
Primer de tot obrim les alberginies per la meitat, les punxem (per tal de que es fagin bé per dins) i les posem al forn, a 180°. A la vegada, fem un sofregit amb la ceba, l'all i el tomàquet ratllat. Deixem la soja texturitzada en aigua i un cop ja tenim el sofregit, l'afegim amb la soja. Quan les alberginies ja estiguin ben fetes, les retirem del forn i les buidem per tal de afegir-hi la soja texturitzada amb el sofregit (afegint també el que anteriorment em buidat de les alberginies).
Per acabar, les cobrim amb formatge i les posem al forn a gratinar.
- 4 alberginies
- 4 tomàquets
- 1 ceba
- 2 dents d'all
- 500g de soja texturitzada
- formatge
- oli d'oliva
- sal
Elaboració:
Primer de tot obrim les alberginies per la meitat, les punxem (per tal de que es fagin bé per dins) i les posem al forn, a 180°. A la vegada, fem un sofregit amb la ceba, l'all i el tomàquet ratllat. Deixem la soja texturitzada en aigua i un cop ja tenim el sofregit, l'afegim amb la soja. Quan les alberginies ja estiguin ben fetes, les retirem del forn i les buidem per tal de afegir-hi la soja texturitzada amb el sofregit (afegint també el que anteriorment em buidat de les alberginies).
Per acabar, les cobrim amb formatge i les posem al forn a gratinar.
No hay comentarios:
Publicar un comentario