ESPAGUETIS AL PESTO
Ingredients:
400g d'espaguetis de quinoa
80g d'albahaca
120g de formatge parmesà
6 cullerades de pinyons
2/4 dents d'all
1/2 got d'oli d'oliva
sal
Elaboració:
Escaldem l'albahaca (posem a bullir aigua i quan aquesta bulleixi posem l'albahaca 5 segons, la colem i la deixem refredar en un bol amb aigua i gel. La tornem a colar i la deixem secar entre paper de cuina. Pelem els alls, li treiem la part central i els blanquejem. Tallem l'albahaca, la juntem amb els pinyons crus, els alls blanquejats i l'oli, i ho triturem tot amb la minipimer (ha de quedar més espès que líquid). Afegim poc a poc el parmesà i removem sense parar afegint el punt de sal. Bullim els espaguetis de quinoa uns 7 minuts (fins que estiguin al punt), els colem i li afegim la salsa pesto per damunt.
Bienvenid@s a nuestro espacio cibernético. En este Blog vamos a trasmitir nuestras experiencia culinarias y queremos que sea de interés para los amantes de la buena mesa. Para nosotr@s es una forma de crear una memoria colectiva que nos ayude en el proceso de formación como cocineros, somos un grupo de alumnos del curso de Cocina "Joves per la ocupació" que se celebra en Sant Joan Despí. Esperamos tus comentarios, apoyos... Bon Profit
RECETAS
Saludable
(59)
Mediterránea
(52)
Cocinillas
(43)
catalunya
(25)
Pescado
(24)
Dulce
(22)
Arroz
(21)
Masas
(19)
Postre
(17)
Ensalada
(16)
Pollo
(16)
Ternera
(12)
Vegetariana
(11)
Conejo
(9)
Latina
(7)
Oriental
(7)
Valencia
(7)
Pincho
(6)
Cerdo
(5)
Italia
(5)
Pato
(5)
Salsas
(5)
Tapa
(5)
Galicia
(3)
Japón
(3)
Pan
(3)
Bebida
(2)
Marruecos
(2)
Pasta
(2)
Chifle
(1)
Queso
(1)
Rusa
(1)
No hay comentarios:
Publicar un comentario