RECETAS

Saludable (59) Mediterránea (52) Cocinillas (43) catalunya (25) Pescado (24) Dulce (22) Arroz (21) Masas (19) Postre (17) Ensalada (16) Pollo (16) Ternera (12) Vegetariana (11) Conejo (9) Latina (7) Oriental (7) Valencia (7) Pincho (6) Cerdo (5) Italia (5) Pato (5) Salsas (5) Tapa (5) Galicia (3) Japón (3) Pan (3) Bebida (2) Marruecos (2) Pasta (2) Chifle (1) Queso (1) Rusa (1)

viernes, 3 de mayo de 2013

Crema Catalana

Crema Catalana

Ingredients

1L de llet sencera
... 9 rovells d'ou
150g de sucre
40g midó de blat / maizena
La pell d'una llimona
1 branca de canyella

Preparació

Infusionem la llet amb la cenyella (sencera) y la pell de la llimona(sense la part blanca). Ho portem a bullir juntament y quan bulli ho treiem del foc y ho deixem 20 min., no més perquè la llimona pot donar un gust amarg.
Barregem el sucre amb la maizena o midó i l'incorporem els rovells i blanquegem.
Escalfem la llet infusionada y sense parar de moure amb una mica d'aquesta templem els rovells blanquejats possant-li un raig de llet a dins, fora del foc, abans d'afegir-ho a la llet.
Quan començi a bullir ho retirem del foc. Sense colar ho cambiem de recipient y ho deixem refredar tapant-lo amb film en contacte.
Ho posem en terrines, ho cobrim de sucre y ho cremem amb un cremador just abans de servir.

No hay comentarios:

Publicar un comentario