RECETAS

Saludable (59) Mediterránea (52) Cocinillas (43) catalunya (25) Pescado (24) Dulce (22) Arroz (21) Masas (19) Postre (17) Ensalada (16) Pollo (16) Ternera (12) Vegetariana (11) Conejo (9) Latina (7) Oriental (7) Valencia (7) Pincho (6) Cerdo (5) Italia (5) Pato (5) Salsas (5) Tapa (5) Galicia (3) Japón (3) Pan (3) Bebida (2) Marruecos (2) Pasta (2) Chifle (1) Queso (1) Rusa (1)

viernes, 3 de mayo de 2013

FIDEUS A LA CASSOLA

FIDEUS A LA CASSOLA
 
Ingredients:
150g de fideos gruixuts
150g de costella de porc a trossos
25g de pernil del país
1/2 pebrot vermell petit
1/2 ceba
tomàquet madur
Formatge ratllat
Oli d'oliva
Sal
Aigua
 

Preparació:
Primer sofregim la costella de porc dins la cassola fins que les costelles estiguin daurades. Tot seguit afegim la ceba tallada (brunoise), els trossets de pernil i la ceba rallada. A continuació afegim el pebrot (brunoise) i finalment el tomàquet ratllat. Quan estigui tot ben sofregit, afegim 3/4 de L d'aigua i esperem a que aquesta comenci a bullir. Un cop l'aigua bulleixi, afegim els fideos deixant-los bullir fins que aquests estiguin al seu punt (han de quedar espessos però gustossos). Finalment, un cop emplatats, afegirem una mica de formatge ratllat per sobre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario