RECETAS

Saludable (59) Mediterránea (52) Cocinillas (43) catalunya (25) Pescado (24) Dulce (22) Arroz (21) Masas (19) Postre (17) Ensalada (16) Pollo (16) Ternera (12) Vegetariana (11) Conejo (9) Latina (7) Oriental (7) Valencia (7) Pincho (6) Cerdo (5) Italia (5) Pato (5) Salsas (5) Tapa (5) Galicia (3) Japón (3) Pan (3) Bebida (2) Marruecos (2) Pasta (2) Chifle (1) Queso (1) Rusa (1)

viernes, 3 de mayo de 2013

Faves a la catalana 
Ingredients:
- 150g de faves
- 100g de cansalada
- 150g de butifarra negra
... - 100g de carn de porc
- 1/2 os de pernil
- 25g de manteca de porc
- 15ml de caldo
- 1 ceba
- 1 all
- 1/2 pastanaga
- 1 tomàquet
- 1/2 branca de menta fresca
- 1/2 cullerada de sucre
- 1/2 copa d'anís
- Sal i pebre

Recepta:
En una cassola de fang posem la manteca de porc i un cop aquesta s'ha desfet, afegim la cansalada tallada a la juliana. Deixem que es vagi cuinant donant-li voltes amb una cullera, fins que aquesta quedi daurada. Tot seguit afegim la ceba tallada a la juliana i l'all amb la seva pell. Quan aquests comencin a adoptar el color, afegim la pastanaga i el tomàquet a la brunoise. Reofeguem uns minuts i afegim l'os de pernil. Tot seguit hi afegim les faves i tornem a reofegar. A continuació, afegim l'anís, la menta i ho mullem amb el caldo. Tot seguit hi afegim la sal, el pebre i la cullerada de sucre. Tapem la cassola i deixem que es cuini lentament uns 30 minuts. Quan faltin 10 minuts, afegim la butifarra negra sencera. Quan les faves estiguin llestes, les treiem del foc i tallem la butifarra a trossos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario