RECETAS

Saludable (59) Mediterránea (52) Cocinillas (43) catalunya (25) Pescado (24) Dulce (22) Arroz (21) Masas (19) Postre (17) Ensalada (16) Pollo (16) Ternera (12) Vegetariana (11) Conejo (9) Latina (7) Oriental (7) Valencia (7) Pincho (6) Cerdo (5) Italia (5) Pato (5) Salsas (5) Tapa (5) Galicia (3) Japón (3) Pan (3) Bebida (2) Marruecos (2) Pasta (2) Chifle (1) Queso (1) Rusa (1)

viernes, 3 de mayo de 2013

Pa de pessic de Vic

Pa de pessic de Vic

Ingredients

- 3 ous
... - 63 g de sucre glas
- 63 g de farina
- Sucre
- Llevat

Preparació

Separem les clares dels rovells y les batim a punt de neu. Batim els rovells a part amb una mica de sucre i ho blanquejem. Ho barrejem amb la farina i el sucre. Amb molta cura barrejem les clares a punt de neu amb la resta. Ho fornejem a una temperatura d'uns 180º.
Quan el treiem li posem el sucre glass per sobre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario