RECETAS

Saludable (59) Mediterránea (52) Cocinillas (43) catalunya (25) Pescado (24) Dulce (22) Arroz (21) Masas (19) Postre (17) Ensalada (16) Pollo (16) Ternera (12) Vegetariana (11) Conejo (9) Latina (7) Oriental (7) Valencia (7) Pincho (6) Cerdo (5) Italia (5) Pato (5) Salsas (5) Tapa (5) Galicia (3) Japón (3) Pan (3) Bebida (2) Marruecos (2) Pasta (2) Chifle (1) Queso (1) Rusa (1)

domingo, 2 de junio de 2013

CREMA CATALANA

CREMA CATALANA

Ingredients:
1L de llet sencera

9 rovells d'ou

150g de sucre
40g midó de blat / maizena
La pell d'una llimona
1 branca de canyella
Preparació:
Infusionem la llet amb la canyella (sencera) i la pell de la llimona (sense la part blanca). Ho posem a bullir juntament, i cuan bulli ho treiem del foc i ho deixem 20 min, no més perque la llimona pot donar un gust amarg.
Barregem el sucre amb la maizena o midó i l'incorporem els rovells i blanquegem. Escalfem la llet infusionada y sense parar de moure amb una mica d'aquesta templem els rovells blanquejats posant-li un rajolí de llet a dins, fora del foc, abans d'afegir-ho a la llet.
Quan comenci a bullir ho retirem del foc. Sense colar ho cambiem de recipient y ho deixem refredar tapant-lo amb film en contacte.
Ho posem en terrines, ho cobrim de sucre y ho cremem amb un cremadar just abans de servir-lo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario