RECETAS

Saludable (59) Mediterránea (52) Cocinillas (43) catalunya (25) Pescado (24) Dulce (22) Arroz (21) Masas (19) Postre (17) Ensalada (16) Pollo (16) Ternera (12) Vegetariana (11) Conejo (9) Latina (7) Oriental (7) Valencia (7) Pincho (6) Cerdo (5) Italia (5) Pato (5) Salsas (5) Tapa (5) Galicia (3) Japón (3) Pan (3) Bebida (2) Marruecos (2) Pasta (2) Chifle (1) Queso (1) Rusa (1)

domingo, 2 de junio de 2013

PA DE PESSIC DE VIC

PA DE PESSIC DE VIC 

Ingredients:
6 ous

125g de sucre glas

125g de farina fluixa


Opcional:
impulsor
Preparació:
Separem les clares dels rovells y les batem a punt de neu. Batem els rovells a part amb una mica de sucre i ho blanquejem. Ho barrejem amb la farina i el sucre. Amb molta cura barrejem les clares a punt de neu amb la resta. Ho fornejem a una temperatura d'uns 180º. Quan el treiem li posem es sucre glas per sobre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario