RECETAS

Saludable (59) Mediterránea (52) Cocinillas (43) catalunya (25) Pescado (24) Dulce (22) Arroz (21) Masas (19) Postre (17) Ensalada (16) Pollo (16) Ternera (12) Vegetariana (11) Conejo (9) Latina (7) Oriental (7) Valencia (7) Pincho (6) Cerdo (5) Italia (5) Pato (5) Salsas (5) Tapa (5) Galicia (3) Japón (3) Pan (3) Bebida (2) Marruecos (2) Pasta (2) Chifle (1) Queso (1) Rusa (1)

sábado, 15 de junio de 2013

Espaguetis al Pesto

ESPAGUETIS AL PESTO

Ingredients:
400g d'espaguetis de quinoa
80g d'albahaca
120g de formatge parmesà
6 cullerades de pinyons
2/4 dents d'all
1/2 got d'oli d'oliva
sal

Elaboració:
Escaldem l'albahaca (posem a bullir aigua i quan aquesta bulleixi posem l'albahaca 5 segons, la colem i la deixem refredar en un bol amb aigua i gel. La tornem a colar i la deixem secar entre paper de cuina. Pelem els alls, li treiem la part central i els blanquejem. Tallem l'albahaca, la juntem amb els pinyons crus, els alls blanquejats i l'oli, i ho triturem tot amb la minipimer (ha de quedar més espès que líquid). Afegim poc a poc el parmesà i removem sense parar afegint el punt de sal. Bullim els espaguetis de quinoa uns 7 minuts (fins que estiguin al punt), els colem i li afegim la salsa pesto per damunt.

No hay comentarios:

Publicar un comentario