RECETAS

Saludable (59) Mediterránea (52) Cocinillas (43) catalunya (25) Pescado (24) Dulce (22) Arroz (21) Masas (19) Postre (17) Ensalada (16) Pollo (16) Ternera (12) Vegetariana (11) Conejo (9) Latina (7) Oriental (7) Valencia (7) Pincho (6) Cerdo (5) Italia (5) Pato (5) Salsas (5) Tapa (5) Galicia (3) Japón (3) Pan (3) Bebida (2) Marruecos (2) Pasta (2) Chifle (1) Queso (1) Rusa (1)

lunes, 17 de junio de 2013

XATÓ

XATÓ

Ingredients:
Escarola
T
omàquets (cherry)
Anxoves
Bacallà
Salsa Romesco
Olives


Salsa romesco: 
3 ñores
3 tomàquets
Picada de fruits secs
Una llesca de pa torrada (si és pa de pagès millor)
1 All
Oli, sal y vinagre
Li treiem les llavors a les ñores i les introduïm en aigua per tal de que s'hidratin. Fiquem els tomàquets i els alls al forn y quan estiguin fets els retirem (els tomàquets acostumen a obrir-se). Fem una picada amb els fruits secs i quan ho tinguem tot llest ho posem en un recipient. Agafem la mini pimer ho batem tot afegint un bon rajolí d'oli y una mica de vinagre. Corregim de sal si és necessari.

Preparació de l'amanida del Xató:

Dessalem el bacallà posant-lo en aigua repetides vegades durant 48 hores. Amb l'escarola fem la base de l'amanida, afegim els tomàquets, les anxoves, les olives y el bacallà tallat i sense espines. Li afegim la salsa romesco, i en cas de que la salsa sigui molt espesa es pot barrejar una mica de salsa amb una mica d'oli per fer-la més líquida.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario