RECETAS

Saludable (59) Mediterránea (52) Cocinillas (43) catalunya (25) Pescado (24) Dulce (22) Arroz (21) Masas (19) Postre (17) Ensalada (16) Pollo (16) Ternera (12) Vegetariana (11) Conejo (9) Latina (7) Oriental (7) Valencia (7) Pincho (6) Cerdo (5) Italia (5) Pato (5) Salsas (5) Tapa (5) Galicia (3) Japón (3) Pan (3) Bebida (2) Marruecos (2) Pasta (2) Chifle (1) Queso (1) Rusa (1)

domingo, 2 de junio de 2013

FAVES A LA CATALANA

FAVES A LA CATALANA
Ingredients:
150g de faves
100g de cansalada

150g de butifarra negra... - 100g de carn de porc
1/2 os de pernil
25g de manteca de porc
15ml de caldo
1 ceba
1 all
1/2 pastanaga
1 tomàquet
1/2 branca de menta fresca
1/2 cullerada de sucre
1/2 copa d'anís
Sal i pebre

Preparació:
En una cassola de fang posem la manteca de porc i un cop aquesta s'ha desfet, afegim la cansalada tallada a la juliana. Deixem que es vagi cuinant donant-li voltes amb una cullera, fins que aquesta quedi daurada. Tot seguit afegim la ceba tallada a la juliana i l'all amb la seva pell. Quan aquests comencin a adoptar el color, afegim la pastanaga i el tomàquet a la brunoise. Reofeguem uns minuts i afegim l'os de pernil. Tot seguit hi afegim les faves i tornem a reofegar. A continuació, afegim l'anís, la menta i ho mullem amb el caldo. Tot seguit hi afegim la sal, el pebre i la cullerada de sucre. Tapem la cassola i deixem que es cuini lentament uns 30 minuts. Quan faltin 10 minuts, afegim la butifarra negra sencera. Quan les faves estiguin llestes, les treiem del foc i tallem la butifarra a trossos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario