RECETAS

Saludable (59) Mediterránea (52) Cocinillas (43) catalunya (25) Pescado (24) Dulce (22) Arroz (21) Masas (19) Postre (17) Ensalada (16) Pollo (16) Ternera (12) Vegetariana (11) Conejo (9) Latina (7) Oriental (7) Valencia (7) Pincho (6) Cerdo (5) Italia (5) Pato (5) Salsas (5) Tapa (5) Galicia (3) Japón (3) Pan (3) Bebida (2) Marruecos (2) Pasta (2) Chifle (1) Queso (1) Rusa (1)

domingo, 16 de junio de 2013

Alberginies farcides

Alberginies farcides


Ingredients:
- 4 alberginies
- 4 tomàquets
- 1 ceba
- 2 dents d'all
- 500g de soja texturitzada
- formatge
- oli d'oliva
- sal

Elaboració:
Primer de tot obrim les alberginies per la meitat, les punxem (per tal de que es fagin bé per dins) i les posem al forn, a 180°. A la vegada, fem un sofregit amb la ceba, l'all i el tomàquet ratllat. Deixem la soja texturitzada en aigua i un cop ja tenim el sofregit, l'afegim amb la soja. Quan les alberginies ja estiguin ben fetes, les retirem del forn i les buidem per tal de afegir-hi la soja texturitzada amb el sofregit (afegint també el que anteriorment em buidat de les alberginies).
Per acabar, les cobrim amb formatge i les posem al forn a gratinar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario