RECETAS

Saludable (59) Mediterránea (52) Cocinillas (43) catalunya (25) Pescado (24) Dulce (22) Arroz (21) Masas (19) Postre (17) Ensalada (16) Pollo (16) Ternera (12) Vegetariana (11) Conejo (9) Latina (7) Oriental (7) Valencia (7) Pincho (6) Cerdo (5) Italia (5) Pato (5) Salsas (5) Tapa (5) Galicia (3) Japón (3) Pan (3) Bebida (2) Marruecos (2) Pasta (2) Chifle (1) Queso (1) Rusa (1)

viernes, 3 de mayo de 2013

Arroz congri

ARRÒS CONGRÍ
Ingredients:
- Fesols negres (1 got - 180g)
- Arròs Jazmín 500g (3 d'arròs per 1 de fesols)
- 1 pebrot vermell
... - Mig pebrot verd
- 1 ceba
- 2 alls
- Un pessic de comino
- 1 fulla de llorer
- 1 pessic de sal

Recepta:
Deixem els fesols un dia abans en remull (la nit abans). Quan es comença ja a cuinar, posem els fesols a bullir fins que aquests s'estovin. Un cop ja tenim els fesols al seu punt, agafem 1L del caldo que aquests han deixat anar i l'aboquem en una altre olla.

L'arròs es renta 3 vegades per tal de suprimir-li (l'almidón) i s'afegeix a l'olla on anteriorment hi havíem abocat el caldo dels fesols. Tot seguit, afegim un sofregit cuinat anteriorment amb les verdures (pebrots, ceba i alls). Deixem que adopti el punt d'ebullició i afegim; la fulla de llorer, un pessic de comino i sal al gust. Als 10 minuts remenem l'arròs per tal de que la capa superior no s'assequi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario