ARRÒS CONGRÍ
Ingredients:
- Fesols negres (1 got - 180g)
- Arròs Jazmín 500g (3 d'arròs per 1 de fesols)
- 1 pebrot vermell
... - Mig pebrot verd
- 1 ceba
- 2 alls
- Un pessic de comino
- 1 fulla de llorer
- 1 pessic de sal
Recepta:
Deixem els fesols un dia abans en remull (la nit abans). Quan es comença ja a cuinar, posem els fesols a bullir fins que aquests s'estovin. Un cop ja tenim els fesols al seu punt, agafem 1L del caldo que aquests han deixat anar i l'aboquem en una altre olla.
L'arròs es renta 3 vegades per tal de suprimir-li (l'almidón) i s'afegeix a l'olla on anteriorment hi havíem abocat el caldo dels fesols. Tot seguit, afegim un sofregit cuinat anteriorment amb les verdures (pebrots, ceba i alls). Deixem que adopti el punt d'ebullició i afegim; la fulla de llorer, un pessic de comino i sal al gust. Als 10 minuts remenem l'arròs per tal de que la capa superior no s'assequi.
Ingredients:
- Fesols negres (1 got - 180g)
- Arròs Jazmín 500g (3 d'arròs per 1 de fesols)
- 1 pebrot vermell
... - Mig pebrot verd
- 1 ceba
- 2 alls
- Un pessic de comino
- 1 fulla de llorer
- 1 pessic de sal
Recepta:
Deixem els fesols un dia abans en remull (la nit abans). Quan es comença ja a cuinar, posem els fesols a bullir fins que aquests s'estovin. Un cop ja tenim els fesols al seu punt, agafem 1L del caldo que aquests han deixat anar i l'aboquem en una altre olla.
L'arròs es renta 3 vegades per tal de suprimir-li (l'almidón) i s'afegeix a l'olla on anteriorment hi havíem abocat el caldo dels fesols. Tot seguit, afegim un sofregit cuinat anteriorment amb les verdures (pebrots, ceba i alls). Deixem que adopti el punt d'ebullició i afegim; la fulla de llorer, un pessic de comino i sal al gust. Als 10 minuts remenem l'arròs per tal de que la capa superior no s'assequi.
No hay comentarios:
Publicar un comentario