RECETAS

Saludable (59) Mediterránea (52) Cocinillas (43) catalunya (25) Pescado (24) Dulce (22) Arroz (21) Masas (19) Postre (17) Ensalada (16) Pollo (16) Ternera (12) Vegetariana (11) Conejo (9) Latina (7) Oriental (7) Valencia (7) Pincho (6) Cerdo (5) Italia (5) Pato (5) Salsas (5) Tapa (5) Galicia (3) Japón (3) Pan (3) Bebida (2) Marruecos (2) Pasta (2) Chifle (1) Queso (1) Rusa (1)

viernes, 3 de mayo de 2013

Truita de Botifarra d´ou
Ingredients per 4 persones:

100 gr. de botifarra d’ou
4 ous mitjans
1 cullerada sopera d’oli d’olivaSal


Preparació:
 
Pela la botifarra, i de cada rodanxa fes-ne 4 talls.
En una paella amb l’oli calent salteja-hi els talls de botifarra.
Mentrestant bat els ous amb una mica de sal, i quan ho tinguis aboca-ho a la paella amb la botifarra, i qualla la truita al gust.

No hay comentarios:

Publicar un comentario